ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FEATURED

Αρχοντικό catering

Phone
23810 72374 - 6993208966

Περιγραφή

Αρχοντικό Catering
Τελιανίδου Ανθή
Διασταύρωση Πλευρώματος


Σας καλοσωρίζουμε στην σελίδα μας στην topiki-agora.gr για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το προσωπικό μας site www.arxontiko-catering.grΗ εταιρεία Arxontiko-Catering δραστηριοποιείται στη μαζική εστίαση από το 1998, μέ έδρα της τη Σκυδρα Πέλλας, όπου λειτουργεί και η ταβέρνα - ουζερί "το Αρχοντικό". Με άρτια γνώση του αντικειμένου και συνεχίση εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις εξυπηρετώντας όλο το εύρος αναγκών στη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεστιάσεων.


  

 

Διαθέτοντας πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, ιδιόκτητα οχήματα και εγκαταστάσεις, και έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τις καλύτερες άιθουσες και χώρους, το Arxontiko Catering έχει ταυτίσει το όνομά του με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Γαμήλιες δεξιώσεις, δεξιώσεις βάπτισης, χοροί, συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις συλλόγων, αλλά και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως εταιρικά γεύματα και prive εκδηλώσεις.

  

Με συνέπεια και αξιοπιστία, προσφέροντας μοναδικές επιλογές στις καλύτερες τιμές της αγοράς, το Arxontiko Catering αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διοργάνωση κάθε εκδήλωσης, αποτελώντας εγγύηση για μια άριστα επιτυχημένη διοργάνωση που θα αφήσει εσάς και τους προσκεκλημένους σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.