ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Υγεία & Fitness » ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FEATURED

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Phone
2331072060-2331028356

Περιγραφή

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ 


Σας καλοσωρίζουμε στην topiki-agora.gr για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε το προσωπικό μας site www.elverias.gr
  Βέροια, 25-05-2017
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πόντος και Κρήτη Αντάμα»

Ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, σας προσκαλούν την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο Κομνήνιο Βέροιας για μια μεγάλη Κρητικοποντιακή βραδιά.
Κρήτες και Πόντιοι παντρεύοντας την κουλτούρα των ιδιαίτερων πατρίδων τους, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην πλούσια πολιτιστική τους κληρονομία, αναδεικνύοντας τα κοινά στοιχεία που ενώνουν τους δύο πολιτισμούς.

Κρήτη και Πόντος, Πόντος και Κρήτη αντάμα.

Σας περιμένουμε όλους.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00         -  Ο -                                                                  - Ο -
Πρόεδρος Ε.Λ. Βέροιας                                  Πρόεδρος Συλλόγου Κρητικών
Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                 Αλιγιζάκης Στυλιανός


 O σύλλογος Κρητικών Ημαθίας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, προσκαλούν τους κατοίκους της Ημαθίας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο Κομνήνιο Βέροιας για μια μεγάλη  Κρητικοποντιακή βραδιά.

Κρήτες και Πόντιοι παντρεύοντας την κουλτούρα των ιδιαίτερων πατρίδων τους, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην πλούσια πολιτιστική τους κληρονομία, αναδεικνύοντας τα κοινά στοιχεία που ενώνουν τους δύο πολιτισμούς. Κρήτη και Πόντος, Πόντος και Κρήτη αντάμα.

Στο κτητικοποντιακό γλέντι συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, Αντώνης Κουβρακίδης στο τραγούδι, Σωκράτης Μουρατίδης στη λύρα,Ανδρέας Νικηφορίδης και Γεώργιος Ασβεστάς στο νταούλι και Άκης Γεωργιάδης στα πλήκτρα, Γιάννης Σφακιανάκης στο λαούτο, Δημήτρης Βάρδας στην κιθάρα Κώστας Πηλίδης στα κρουστά.

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 21:00 και οι διοργανωτές υπόσχονται γλέντι μέχρι πρωίας.

Με κοινή ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Παύλος Σαρημιχαηλίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητικών Στυλιανός Αλιγιζάκης, προσκαλούν όλους τους κατοίκους του νομού Ημαθίας και της Μακεδονίας, να συμμετέχουν στην εκδήλωση.