ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Στυλ & Εμφάνιση » Ομορφιά » Kyklos Natural Cosmetics by Elena Lenou

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Kyklos Natural Cosmetics by Elena Lenou

Phone
2331065450 , 6973780260

Περιγραφή

Kyklos Cosmetics Natural
by Elena Lenou


kykloscosmetics.comΗ εταιρία KYKLOS παράγει φυσικά έλαια ομορφιάς που διαθέτουν μία καινοτομία. Η καινοτομία αυτή αφορά στον εμπλουτισμό του ελαιολάδου με ενεργό οξυγόνο. Το ενεργό οξυγόνο προσφέρει αναρίθμητα οφέλη στην επιδερμίδα και είναι αυτό που διαφοροποιεί τα συγκεκριμένα προϊόντα από όλα τα αντίστοιχα της αγοράς.

Εσύ ακόμα να αγοράσεις το δικό σου έλαιο;        

Επισκεφθείτε το e-shop του Kyklos Cosmetics και ανακαλύψτε όλη τη συλλογή προϊόντων.Η εταιρία μας με σεβασμό στον καταναλωτή και στο περιβάλλον δημιούργησε μια σειρά προϊόντων που αφορούν την περιποίηση του προσώπου και του σώματος με οργανικά φυτικά έλαια και χωρίς κανένα χημικό στοιχείο!! Όλα τα έλαια έχουν επιλέγει καλά κύριο λόγο από Έλληνες παραγωγούς και είναι βιολογικά. Το κύριο συστατικό αυτών των προϊόντων είναι το οζονισμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ένα συστατικό που δεν υπάρχει σε κανένα αντίστοιχο προϊον στον χώρο της κοσμητολογίας και το οποίο είναι ομολογουμένως ένα άκρως ευεργετικό προϊον, είναι το θαύμα της φύσης!!!!

 
 
 
                                                   

Φυσικά καλλυντικά βασισμένα σε μία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, στον εμπλουτισμό του ελαιολάδου με ΕΝΕΡΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ και σε πληθώρα άλλων ευεργετικών ελαίων και αιθέριων ελαίων.
 Ανακαλύψτε τα!

 Kýklos Natural Cosmetics by Elena Lenou