ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Punchinello Παιδότοπος

Phone
2331020553

Περιγραφή

 Παιδότοπος Punchinello 

Λ.Στρατού 33, Βέροια



ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ 150€ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ SURVIVOR ΑΡΕΝΑ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ - TV ROOM
Ο πιο αγαπημένος παιδότοπος των παιδιών και των γονιών επανήλθε ανανεωμένος και τους έχει ενθουσιάσει όλους! Γιατί μόνο εκεί μπορούν απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, στην τεράστια SURVIVOR αρένα
που δημιουργήθηκε. Γιατί μόνο εκεί τα παιδιά party μένουν αξέχαστα, με παιχνίδι, μουσική και χορό, πρωτότυπες θεματικές τούρτες και πολύχρωμους μπουφέδες. Γιατί μόνο εκεί ο γονιός βρίσκει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της πόλης, με πακέτα και προσφορές για όλους! Γιατί όλα τα παιδάκια αξίζουν να ζήσουν όμορφες στιγμές στον «Punchinello»!
Ο «Punchinello» διοργανώνει και τα πιο τέλεια party και για τα μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 8 - 14 ετών. Πάρτε τους φίλους σας, ελάτε στη νέα αίθουσα «TV room», διαλέξτε την ταινία της αρεσκείας σας και γιορτάστε τα γενέθλιά σας σβήνοντας την τούρτα γενεθλίων!

 
Ο «Punchinello» θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα παιδάκια, έχει και ειδικές προσφορές στα πάρτι για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργους και πολύτεκνους, παρέχοντας έκπτωση στα πακέτα γενεθλίων 30% (για τις ημέρες Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη)




Επίσης, κάθε Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη, προσφέρει ένα συνδυαστικό πακέτο προσφορών, από 14€ με ΜΟΝΟ 6,5€ που περιλαμβάνει:
4 ντόνατς + 2 τοστ + 2 χυμούς + 2 ροφήματα (καφέ, αναψυκτικό, χυμό).
 
Καλέστε στα τηλέφωνα 
2331020553
6975406599
6936523372
6983224701

 

 

     Πουντσίνελο Παιδότοπος   

 

Κλείστε τα πιο αξέχαστα SURVIVOR παιδικά party στον ανανεωμένο «Punchinello»!

 
 

   

       Εκδηλώσεις

 
 
Στον παιδότοπό μας, αναλαμβάνουμε το πάρτυ των μικρών μας φίλων και δεσμευόμαστε για την διασκέδασή τους. Η προτεραιότητα μας είναι τα ίδια τα παιδιά, σεβόμενοι πάντα και τους γονείς.
 
 
Αυτό επιτυγχάνεται με την εξασφάλιση ενός καθαρού και πλήρως εξειδικευμένου και εξοπλισμένου χώρου με πολλά παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση.
 
 
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδήλωση όπως βαπτίσεις, πάρτυ, σχολικές εκδηλώσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να δημιουργήσουν σε έναν χώρο ξεχωριστό, αφήνοντας τους γονείς ή τους συνοδούς που θέλουν να απολαύσουν ξέγνοιαστα τον καφέ τους, στο κατάλληλο περιβάλλον.
 
 
 
 
 

    Δημιουργική απασχόληση

 

Η επιχείρηση του κέντρου ψυχαγωγίας και ο παιδότοπος Punchinello παρέχει τα εξής:
 
  1. Αίθουσα δημιουργίας για τα παιδιά με απασχόληση από εκπαιδευτικούς
  2. Παιχνιδομηχανές όπως Χόκεϊ, PlayStation, Ηλεκτρονικούς υπολογιστές
  3. Κλειστός, κλιματιζόμενος χώρος παιδότοπου με παροχή ασφάλειας απέναντι στους γονείς για τυχόν ελέγχους, καθώς ο χώρος βιντεοσκοπείται
  4. Αίθουσα 300 τ.μ. απαρτισμένη από τραπεζοκαθίσματα για φαγητό & ρόφημα
  5. Προσεγμένος χώρος και προϊόντα σε προσιτές τιμές

 

Dj και φωτορυθμικά για την δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος προς τα παιδιά και τους γονείς.